Resultaten voor duits nederlands vertalen

duits nederlands vertalen
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Beëdigde Vertalers Duits Nederlands In België.
Nederlands Arabisch, Duits, Frans. Frans Arabisch, Nederlands. Rechtbank: Antwerpen Anvers. Dhr Romain Wuillot, beëdigd vertaler.: Duits Engels, Frans, Nederlands, Russisch. Nederlands Duits, Engels, Frans, Russisch. Frans Duits, Engels, Nederlands, Russisch. Engels Duits, Frans, Nederlands, Russisch. Russisch Duits, Engels, Frans, Nederlands.
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Vandaag werkt Ann verder aan twee vertalingen van technische handleidingen. Eentje is een handleiding van een wasmachine die ze zal vertalen van het Duits naar het Nederlands, de andere is de handleiding van een kettingzaag die ze zal vertalen van het Engels naar het Nederlands.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor taaltrainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
du Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: du EN du ES du FR. Definities in het Duits: du 8x. Vertalingen du DENL. 1 verwendet, um die angesprochene Person zu bezeichnen jij.
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
Vertalen Nederlands-Duits, Duits-Nederlands in Harelbeke 2dehands.be.
Vertalen van Engels naar Nederlands en omgekeerd. Heeft u een verslag, website of andere tekst die naar het Engels zou moeten worden vertaald, of misschien van Engels naar Nederlands, dan kan. 27 augustus 2018 1446: Westerlo Zoerle-Parwijs. Professionele en persoonlijke vertalingen. Houder van het DBE Diploma in Business English en met 15 jaar beroepservaring in het buitenland, bied ik vertalingen aan van alle soorten te. 6 juli 2018 1915: Geetbets Grazen. ik vertaal nl/fr/du/en/sp/it/zw/pt naar nl/pt/en. Ervaren vertaler vertaalt vanuit het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans en Zweeds naar het Nederlands, Engels of P.

Contacteer ons