Zoeken naar vertalen duits naar nederlands

vertalen duits naar nederlands
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
GRATIS VERTALINGEN VERTALEN VERTAAL FRANS DUITS NEDERLANDS ENGELS VERTALING.
Nederlands naar Frans vertalen. Frans naar Nederlands vertalen. Nederlands naar Engels vertalen. Engels naar Nederlands vertalen. VERTALINGEN ONLINE VERTALEN GRATIS VERTALEN. Te vertalen woord geen meervoud.: Enkel de éérste 15 woorden die terug gevonden worden in de brontaal worden gebruikt!
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Vandaag werkt Ann verder aan twee vertalingen van technische handleidingen. Eentje is een handleiding van een wasmachine die ze zal vertalen van het Duits naar het Nederlands, de andere is de handleiding van een kettingzaag die ze zal vertalen van het Engels naar het Nederlands.
vrijgezellendag 30 free spins no deposit required vertalen duits naar nederlands.
Vandaag werkt Ann verder aan twee vertalingen van technische handleidingen. Eentje is een handleiding van een wasmachine die ze zal vertalen van het Duits naar het Nederlands, de andere is de handleiding van een kettingzaag die ze zal vertalen van het Engels naar het Nederlands.
Medische, technische en juridische vertalingen van Duits naar Nederlands.
Vertalen Duits Nederlands. Technische teksten vertalen. Coaching voor vertalers. Cursus Medisch vertalen Duits-Nederlands in de praktijk. Vakgebieden Duitse vertaling. Als beëdigd vertaler Duits-Nederlands heeft Joosje van Loen zich bekwaamd in het vertalen van medische teksten in de meest brede zin van het woord. Zij is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden.: Op deze pagina leest u er alles over. Tandheelkundige en medische vertalingen vanuit het Duits. Dat doet Joosje van Loen voor verschillende bedrijven en uitgeverijen. Wat ooit begon met het vertalen van twee medische vakwoordenboeken is uitgemond in pure passie voor dit vakgebied. Joosje werkt onder andere voor.: Prelum uitgevers vakliteratuur en wetenschappelijke artikelen voor tijdschrift Quality Practice Tandheelkunde. Care to move letselschadedossiers. VDW Dental tandheelkunde. Richard Korver Advocaten patiëntendossiers. Shofu Dental tandheelkunde. Door haar opgebouwde kennis en ervaring is Joosje van Loen specialist in tandheelkundige vertalingen. Niet voor niets wordt ze door A-merken ingehuurd die hetzelfde willen voor hun vertalingen als voor hun producten: kwaliteit. Of het nu gaat om een persbericht bij een catalogus, over producten voor tandartspraktijk en tandtechnisch laboratorium, een tandheelkundig studieboek of over andere vertalingen op tandheelkundig gebied. Van Loen Vertalingen zorgt ervoor. Met passie en altijd op zoek naar perfectie.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Steenkolenduits Wikipedia.
Af en toe kan het letterlijk vertalen van een zinswending grote problemen opleveren. Het begrip Het" valt mee" wordt dan vertaald met Es fällt of: fallt mit. Een benaderende vertaling van deze uitdrukking is Das geht ja noch, in Oostenrijk: Das geht sich aus. Voorbeelden van steenkolenduits in populaire cultuur bewerken. Jean-Marie Pfaff gaf in 1980 een interview in steenkolenduits voor de Duitse televisie. Dit fragment is sindsdien al vaak herhaald geweest op de Nederlandse, Belgische en Duitse televisie. De tv-serie Kommissar Tampert in Jiskefet, een parodie op Derrick, bevatte ook heel wat onbestaande Duitse woorden en uitdrukkingen. Lambik sprak in de originele versie van De ringelingschat oorspronkelijk een mengeling van Duits met Nederlands. In de latere herdrukken is dit weggelaten en praat hij gewoon Nederlands. De Duitse soldaten in de film The Guns of Navarone praten steenkolenduits. Charlie Chaplins imitatie van Adolf Hitler in The Great Dictator is gekruid met allerlei Duits klinkende nonsens. Paul de Leeuw verhaspelt verschillende talen in zijn lied Vlieg met me mee naar de regenboog, waaronder het Duits.
Reverso Context Vertaling in context van Roemeens naar Duits.
De beste manier om woorden en uitdrukkingen te vertalen. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Voeg Reverso toe aan 0 Het is gratis.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Duits-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
10 bab.la gebruikers moeten het woord goedkeuren, om de kwaliteit van het woordenboek te garanderen. Hoewel Nederlands en Duits talen zijn die erg op elkaar lijken kan het vertalen van de ene taal naar de andere verrassend ingewikkeld zijn. Duits verschilt ook van regio tot regio.

Contacteer ons