Resultaten voor belastingen invullen

belastingen invullen
Invulsessies FOD Financiën.
Inschrijving en belastingen. Belasting op de inverkeerstelling. Vervanging en verlies van voertuig. Veranderingen in gebruik van voertuig. Naar België komen. Kopen in het buitenland. Binnen de EU. Buiten de EU. Verhuizen van een niet-EU-land naar België. Terugbetaling van btw bij uitvoer van goederen. Beschermde plant en dierensoorten. Buitenlandse inkomsten en rekeningen. Taks op beursverrichtingen. Rekeningen en andere financiële activa in België of buiten de fiscale woonstaat. Terugbetaling van de roerende voorheffing. Diensten en PWA-cheques. Inbraak en brandbeveiliging. Jonger dan 3 jaar. Gestort naar het buitenland. Tax Shelter Investeren in een startende onderneming. Belastingvermindering heb ik er altijd recht op? Flexi-jobs en overuren. U bent hier. Uw aangifte indienen. Toelichting en documenten. Voorstel van vereenvoudigde aangifte. Betalen of terugkrijgen. Wijziging van adres, gezinssituatie of rekeningnummer. Doven en slechthorenden. De invulsessies zijn nu beëindigd. Het is niet meer mogelijk om uw aangifte te laten invullen in een van onze kantoren.
Belastingaangifte invullen KBC Bank Verzekering.
En je gaat weer op zoek naar de nodige documenten om je aangifte correct in te vullen. Lees hier waaraan je zeker moet denken bij het invullen van je belastingen. Hoe je belastingaangifte indienen: op papier of online? Online je belastingen invullen via Tax-on-web geniet absoluut de voorkeur omwille van een aantal voordelen.
Hulp bij invullen Belastingaangifte 2017 TopCompare.be.
Aangezien het invullen van uw belastingaangifte een tijdrovende en complexe aangelegenheid is, is het belangrijk goed geïnformeerd te zijn zodat u van alle fiscale voordelen kan genieten zodat u minder belastingen moet betalen. Leef dus niet in angst voor de bruine enveloppe en bekijk het positief: belastingen, dat is slechts één keer per jaar!
Belastingaangifte 2018 Belgium.be.
Meer informatie over deze en andere nieuwigheden in de powerpoint-presentatie van de persconferentie over de belastingaangifte van 2018. Hulp bij het invullen. Zoals de voorbije jaren helpt de FOD Financiën de burgers bij het invullen van de belastingaangifte en dit via de volgende kanalen.:
Zitdagen invullen aangifte in de personenbelasting Stad Aarschot.
Zitdagen invullen aangifte in de personenbelasting. Zitdagen invullen aangifte in de personenbelasting. FOD Financiën organiseert jaarlijks enkele zitdagen in Aarschot om je te helpen bij het invullen van je aangifte in de personenbelasting. In 2018 vinden de zitdagen plaats op.:
Uw aangifte indienen FOD Financiën.
Bovendien kunnen we de procedure van aanslag van ambtswege starten. We hebben voor een aanslag van ambtswege drie jaar de tijd om uw belasting te berekenen of de berekening te wijzigen. Hoe een anonieme simulatie doen van de berekening van uw belastingen?
Tax-on-web Belgium.be.
U bent hier. Home Belastingen Inkomstenbelastingen Particulieren en zelfstandigen Aangifte Elektronische aangifte. U kunt uw belastingaangifte via het internet invullen en versturen via een beveiligde verbinding. Surf hiervoor naar www.taxonweb.be en registreer u met uw elektronische identiteitskaart en een eID-kaartlezer.
Nieuw: belastingen invullen via app De Standaard.
Nieuw: belastingen invullen via app. 15/05/2018 om 0600: door jir. Dit jaar kunt u voor het eerst uw belastingaangifte invullen en doorsturen via uw smartphone en de app Itsme. Naast de klassieke papieren belastingaangifte, die steeds minder wordt gebruikt, en het invullen van Tax-on-web via pc of tablet, kunt u dit jaar uw belastingaangifte ook invullen via een app op uw smartphone.
Zo vult u uw belastingbrief probleemloos in De Standaard.
Hoe vermijd ik dubbele belasting op aandelen? Wat moet de fiscus weten over kleine beleggingen? Welke belastingen betaal ik als ik mijn kapitaal uit het buitenland terughaal? AFTREK: laat uw uitgaven terugbetalen. Nieuwe woning, nieuwe lening: wat met de oude woonbonus?
Wanneer je belastingaangifte indienen in 2018? KBC Bank Verzekering.
Had je in 2016 onroerende inkomsten, een hypothecaire lening, verplaatsingskosten of kosten voor kinderopvang? Tax-on-web begeleidt je stap voor stap bij het invullen van de codes en berekent het bedrag dat je mag invullen. Belastingen besparen willen we allemaal. Lees hier onze 10 tips om belastingen te besparen.

Contacteer ons