Op zoek naar belastingen invullen?

belastingen invullen
Hulp bij invullen belastingaangifte Stad Tielt.
Belastingen en retributies. Premies en subsidies. Vacatures bij de stad. Hulp bij invullen belastingaangifte. Dit nieuwsbericht is niet actueel. Hulp bij invullen belastingaangifte. Ook in 2018 staan ambtenaren van de Federale Overheidsdienst Financiën in de periode mei-juni tot jouw dienst om je belastingaangifte te helpen invullen.
Wanneer je belastingaangifte indienen in 2018? KBC Bank Verzekering.
Had je in 2016 onroerende inkomsten, een hypothecaire lening, verplaatsingskosten of kosten voor kinderopvang? Tax-on-web begeleidt je stap voor stap bij het invullen van de codes en berekent het bedrag dat je mag invullen. Belastingen besparen willen we allemaal. Lees hier onze 10 tips om belastingen te besparen.
Hulp bij invullen aangifte belastingen Hemiksem.
Hulp bij invullen aangifte belastingen. Naar de lijst Hulp bij invullen aangifte belastingen. Gepubliceerd op 20/04/2018. Op dinsdag 15 mei 2018 zullen medewerkers van het belastingkantoor van Boom aanwezig zijn in de raadzaal van de Sint-Bernardusabdij om inwoners van Hemiksem te helpen bij het invullen van hun belastingaangifte.
Zitdagen invullen aangifte in de personenbelasting Stad Aarschot.
Zitdagen invullen aangifte in de personenbelasting. Zitdagen invullen aangifte in de personenbelasting. FOD Financiën organiseert jaarlijks enkele zitdagen in Aarschot om je te helpen bij het invullen van je aangifte in de personenbelasting. In 2018 vinden de zitdagen plaats op.:
Belastingaangifte invullen KBC Bank Verzekering.
En je gaat weer op zoek naar de nodige documenten om je aangifte correct in te vullen. Lees hier waaraan je zeker moet denken bij het invullen van je belastingen. Hoe je belastingaangifte indienen: op papier of online? Online je belastingen invullen via Tax-on-web geniet absoluut de voorkeur omwille van een aantal voordelen.
Hulp bij het invullen van je belastingaangifte? Gemeente Machelen.
Heb je hulp nodig bij het invullen van je personenbelasting, kom dan naar de zitdagen in Machelen of Diegem. woensdag 23 mei 2018 van 9 11.15 uur en van 13 15 uur. donderdag 24 mei 2018 van 9 11.15 uur en van 13 15 uur. in het gemeentehuis van Machelen, Woluwestraat 1, Roger De Wulfzaal, 1ste verd. woensdag 16 mei 2018 van 9 11.15 uur en van 13 15 uur. in Campinezaal Diegem, boven bibliotheek, ingang Kosterstraat 2. Controle Belastingen Vilvoorde 02 575 08 60 van 9 tot 12 uur.
Hulp bij het invullen van de belastingaangifte Wetteren Het Nieuwsblad.
Wetteren Op 14, 15 en 16 mei zullen medewerkers van de Federale Overheidsdienst Financiën aanwezig zijn in De Poort, om je te helpen bij het invullen van je belastingaangifte. Je kan er terecht op de eerste verdieping, van 9 tot 15 uur.
Hulp nodig bij het invullen van de belastingsbrief? Evergem Het Nieuwsblad.
23/04/2018 om 0500: door Steven Verniers Print Corrigeer. Evergem De Federale Overheidsdienst Financiën houdt in Evergem een aantal zitdagen voor de personenbelasting. Je kan je aangifteformulier laten invullen door een expert. Nieuw vanaf dit jaar: je moet je plaatsje reserveren.
Nieuw: belastingen invullen via app De Standaard.
Nieuw: belastingen invullen via app. 15/05/2018 om 0600: door jir. Dit jaar kunt u voor het eerst uw belastingaangifte invullen en doorsturen via uw smartphone en de app Itsme. Naast de klassieke papieren belastingaangifte, die steeds minder wordt gebruikt, en het invullen van Tax-on-web via pc of tablet, kunt u dit jaar uw belastingaangifte ook invullen via een app op uw smartphone.
Zitdagen personenbelasting: maak afspraak vanaf 16/4 Menen.
In de maand juni kun je er zelfs doorlopend van 900: tot 1500: terecht om je te laten bijstaan bij het invullen van jouw aangifte. Indien je lange wachttijden wil vermijden: wacht dan best niet tot de laatste weken vóór de deadline voor het invullen van de belastingen 1 juli 2018.

Contacteer ons