Meer resultaten voor vertalen duits nederlands

vertalen duits nederlands
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Cursus Medisch vertalen Duits-Nederlands in de praktijk Van Loen Vertalingen.
Vertalen Duits Nederlands. Technische teksten vertalen. Coaching voor vertalers. Cursus Medisch vertalen Duits-Nederlands in de praktijk. Cursus Medisch vertalen Duits-Nederlands in de praktijk. Cursus Medisch vertalen in de praktijk. Ben je vertaler Duits-Nederlands en wil je je specialiseren in geneeskunde?
Master of Arts in het vertalen Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Italiaans. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Russisch. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Spaans. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Turks. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Engels, Duits.
wer Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: wer EN wer ES wer FR. Definities in het Duits: Wer 4x. Vertalingen wer DENL. 1 in direkten und indirekten Fragen verwendet, um nach Personen zu fragen wie.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor taaltrainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Traduction français néerlandais vertaler van nederlands naar frans tekst vertalen duits naar nederlands.
Duits Nederlands Vertaling Duits Nederlands Woordenboek Vertalen Duits naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu. Cherchez à tekst vertalen duits naar nederlands?
Vertalen Duits Gratis Online Vertalen.
Naast het vertalen van woorden en teksten van het Duits naar het Nederlands kun je hier ook teksten vertalen naar de door jouw gewenste taal. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van tekst van het Engels naar het Duits, Frans naar Duits, Duits naar Frans, of misschien wel van het Duits naar het Spaans.
Duits: Vertalen Duits Nederlands 1 aan de UAntwerpen StuDocu. Document. if_65-fb_messenger_1181188. ic_favorite_border_black_24px. leaderboard. Star. Ticket. trending. trophy.
Nederlands-Duits woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Duits met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Duits. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Vertalers Duits-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Duits en Nederlands Vereist. Je vertaalt teksten van het Nederlands naar het Duits; Je hebt een uitstekende beheersing van de Duitse taal in woord en. 27 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor BEMA Beauty Products Vacatures in Enschede.

Contacteer ons