Resultaten voor duits naar nederlands vertalen

duits naar nederlands vertalen
Google Translate.
Vertalen Duitse Nederlandse-vacatures december 2018 Indeed.nl.
Vertaler Nederlands Duits. Gaswinkel.com / Toploo.nl. Vertalen van Nederlandse teksten naar de Duitse taal. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal uitstekend schrijfniveau. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Gaswinkel.com / Toploo.nl Vacatures in Zelhem.
EYE Filmmuseum Amsterdam.
Lovend ontvangen debuutfilm Rosanne Pel nu on demand te zien via Picl. Docent Jeroen Stultiens verkozen tot eerste Filmleraar van het Jaar. Interactieve zoekmachine The Movie Mirror op het Nederlands Film Festival. Film: valt er wat te leren? Seminar filmeducatie 28 september 2018.
Schaaksite Voor Schakers/Door Schakers.
Nooit kreeg een Nederlands kampioenschap schaken zoveel publiciteit als dat van 2000. De reden was er één waar niet iedereen blij mee was. Een computer als deelnemer! Nog voor de officiële bekendmaking, zette Gert Ligterink in de Volkskrant al de toon: Iedereen is gek geworden. Loek van Wely, kampioen in 2000, hier gefotografeerd een jaar later. Het idee zou zijn gekomen van Genna Sosonko, maar het is maar de vraag hoe serieus dat was. Sytze Faber, bestuurslid topschaak van de KNSB, was op zoek naar iemand voor de wildcard.
Gratis woordenboek Van Dale.
Over Van Dale Taaltrainingen. Zoek de betekenis of vertaling van een woord Nederlands nl-nl. Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl. Nederlands / Spaans nl-sp.
Programma's' Letterenfonds.
Een handvol sneeuw van Jenny Erpenbeck, vertaald uit het Duits door Elly Schippers 2015. De preek over de val van Rome van Jérôme Ferrari, vertaald uit het Frans door Jan Pieter van der Sterre en Reintje Ghoos 2014. Limonov van Emmanuel Carrère, vertaald uit het Frans door Katelijne De Vuyst en Katrien Vandenberghe 2013. Alsof het voorbij is van Julian Barnes, vertaald uit het Engels door Ronald Vlek 2012. Drie sterke vrouwen van Marie NDiaye, vertaald uit het Frans door Jeanne Holierhoek 2011. Sinds Voor wie Contact. Nederlands Letterenfonds Vertaalprijzen. Twee prijzen voor literair vertalers die zich onderscheiden door zowel de hoge kwaliteit van hun vertaaloeuvre als door hun inzet als ambassadeur voor een bepaald taalgebied of genre en/of het literair vertalen in het algemeen.
Duits-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Duits / Duits-Nederlands woordenboek. Duits Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Duits Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes. toe te voegen vertaling Recente wijzigingen. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Wij bieden niet alleen het woordenboek Duits Nederlands, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen online en gratis. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen.
Nieuwe vertaaldienst presteert beter dan Google Translate TechPulse.
Momenteel kan je vertalen van en naar het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Pools, vertelt projectmanager Hans Mooijer. Aan het eind van het jaar willen we daar Mandarijn, Japans, Portugees en Russisch aan toevoegen. Google demonstreert supersnel trainingssysteem voor AI.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Duits Nederlands Vertalen vacatures in Nederland Careerjet.nl.
zullen bestaan uit: Vertalen Duits Nederlands van website content, product. Bijbaan: Nederlands-Duits vertaler, doorgroeimogelijkheden. kan vertalen van Nederlands naar Duits, maar er zijn genoeg mogelijkheden om op korte termijn door te.Wij zijn op zoek naar een vertaler Nederlands Duits. Zijn jouw vaardigheden in de Duitse.

Contacteer ons