Op zoek naar vertalen naar het duits?

vertalen naar het duits
vanzelfsprekend Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vanzelfsprekend EN vanzelfsprekend ES vanzelfsprekend FR. Definities op Encyclo.nl: vanzelfsprekend 4x. Vertalingen vanzelfsprekend NLDE. We hebben geen vertalingen voor vanzelfsprekend in Nederlands Duits. probeer het met Google. Tips bij de vertalingen.: Wellicht vind je het woord op één van deze websites.: Encyclo.nl Betekenissen van Nederlandstalige woorden. Encyclo.co.uk Betekenissen van Engelstalige woorden. Enzyklo.de Betekenissen van Duitstalige woorden. Encyclopedie.fr Betekenissen van Franstalige woorden. Wikipedia: NL EN DE FR ES. Voorbeeldzinnen met vanzelfsprekend. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Nederlands-Duits woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Duits met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Duits. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
basteln Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: basteln EN basteln ES basteln FR. Definities in het Duits: Basteln 2x. Vertalingen basteln DENL. b a st ln. 1 kleinere Gegenstände z. aus Papier oder Holz durch Schneiden, Kleben usw. Die Kinder basteln eine Laterne. De kinderen knutselen een lantaarn. Im Kindergarten wird viel gebastelt. Op de kleuterschool wordt veel geknutseld. 2 deel van de uitdrukking.: arbeiten, um es zu verbessern oder zu reparieren knutselen. Die Regierung hat lange an der Reform gebastelt. De regering heeft lang aan de hervorming geknutseld. K Dictionaries Ltd. Voorbeeldzinnen met basteln. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. DENL: Akademischer Rat. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Online Nederlands Duits vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Duits vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Duits Nederlands vertaler online Duits Nederlands vertaling. Nederlands Duits Vertaling Nederlands Duits Woordenboek Vertalen Nederlands naar Duits Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
braaf Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: braaf EN braaf ES braaf FR. Definities op Encyclo.nl: Braaf 7x. Vertalingen braaf NLDE. br a f. die zich goed gedraagt brav. braaf doen wat je gevraagd wordt brav tun, was einem aufgetragen wurde. brave hond braver Hund. K Dictionaries Ltd. sittsam; artig; brav; vorbildlich; aufrichtig; rechtschaffen. Voorbeeldzinnen met braaf. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: een braaf kind DE: ein braves, ein artiges Kind. NL: brave ouders DE: brave, treffliche Eltern. NL: braaf oppassen DE: sich brav benehmen. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand.

Contacteer ons